Ny frokostordning

Lækker frokostordning, der mætter og giver energi til resten af dagen

Det er en rigtig god ide, hvis I har en frokostordning på arbejdet. Det sikrer, at alle får noget ordentlig mad at spise til frokost. Hvis medarbejderne selv skal stå for maden, er det meget tilfældigt, hvad de får at spise. Det kan gøre, at det ikke er alle, der får spist sig mætte til frokost. Det kan for eksempel skyldes, at de har glemt deres mad derhjemme.

Det går dog ud over koncentrationen og energiniveauet, hvis man ikke får spist sig ordentlig mæt til frokost. Hvis I ikke har frokostordning, er det meget muligt, at du oplever, at der er nogle af dine medarbejdere, der er mere ukoncentrerede og måske også lettere bliver sure om eftermiddagen.

Det er dog meget nemt at få lavet en frokostordning med et firma udefra, der så leverer frisklavet mad til jer hver dag. Der er altså ingen undskyldning for, at I ikke har en lækker frokostordning, så alle kan få noget ordentligt at spise hver dag.

Medarbejderbetaling kan sikre en god frokostordning

Langt de fleste medarbejdere vil gerne betale nogle penge for at få en god frokostordning. Det er derfor en god mulighed for jer for at få bestilt noget mad hjem. Faktisk er det smartest, at medarbejderne bidrager med lidt penge til frokostordningen. Ellers bliver den nemlig set som et personalegode, som de skal beskattes af.

Når medarbejderne giver nogle penge til frokostordningen, gør det dog også, at I har mulighed for at bestille noget lækker og forskelligartet mad hjem. Så vil der som regel være mulighed for, at I både kan få rugbrød og pålæg, varme retter og nogle lækre og sunde salater. På den måde vil der være noget for alle i virksomheden. I kan også vælge at få noget kage oveni. Det er ofte en god og hyggelig mulighed for jer for at få noget lækker kage. Det er ofte med til at give et godt samlingspunkt for jer medarbejdere, når der er noget kage at samles om. Typisk får I kage en gang om ugen – på den måde bliver det ikke alt for usundt, men bare hyggeligt.

Hvis jeres virksomhed ligger i Østjylland i nærheden af større byer som Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg og Vejle, vil I have nemt ved at finde en god og lækker frokostordning. De leverer både til de store byer, men også til mindre byer. Det er der ikke forskel på.